Acest site foloseste cookies.

Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu Politica de cookies a site-ului.

Politica privind cookiurile

Satul Târsa

Te-ai întrebat vreodată cum arată Raiul? Oare nu asta căutăm în natură, o părticică din rai care să ne umple golurile din suflet, care să ne dea sentimentul de perfecţiune, sentimentul că suntem fiinţe divine? Dar oare nu e doar o amăgire? Nu, nu e. Dacă vei urca măcar o dată în satul Târsa vei înţelege că Dumnezeu a creat natura pentru a ne aduce aminte că facem parte dintr-un întreg, că suntem conectaţi cu aceasta, e parte din noi, iar noi o întregim.

Într-un loc în care eşti aproape de cer, iar Retezatul îţi încântă privirea, realizezi că viaţa ţi-a fost dată să te bucuri de ea, că sufletul tău are nevoie doar de puţină recunoştinţă pentru a-şi umple golurile.

Mergând de-a lungul satului, în dreapta ta, falnici încep să îşi facă apariţia munţii Parâng, o continuare frumoasă a munţilor Retezat. Dar nu sunt singuri, dacă mergi până în capătul satului, la fosta şcoală, unde se termină asfaltul, vei da pe partea stângă de minunaţii Apuseni.

Mă întreb oare, să fii ajuns în Rai?

În sat ajungi cu orice maşină, drumul fiind asfaltat şi la doar 9 km depărtare de Pensiunea Cotiso din zona de cazare Sarmizegetusa, zonă importantă a complexurilor de cazare din Hunedoara.

Câteva păreri împărtășite de clienții noștri